Search This Blog

Sunday, 3 December 2017

[Belgian Wings] Asco Industries krijgt contract om de Flaperon...

Forwarded message - From: Daniel Brackx  Daniel Brackx , Bob Godts et 6 autres personnes ont publié dans Belgian Wings .       Daniel Brackx 16 novembre, 18:17   Asco Industries krijgt contract om de Flaperon Spar te ontwikkelen voor de F-35 Lightning II Fokker Technologies, een bedrijf van GKN Aerospace, wees een contract toe aan Asco Industries om Flaperon Spars te leveren voor het Lockheed Martin F-35 Lightning II programma. Asco zal de productie van de spars, alsook de geïntegreerde oppervlaktebehandelingen, uitvoeren op hun bedrijfsterreinen in Zaventem. De Flaperon Spars van de F-35 zijn zeer complexe, bewerkte componenten in titanium, die de kern vormen van de flap aan de achterkant van de vleugel. De spars zullen aan Fokker in Nederland worden geleverd, die de assemblage in compositiemateriaal uitvoert en de volledige flap aflevert aan Lockheed Martin in Fort Worth, USA. Het contract werd getekend in aanwezigheid van Toine Verbruggen, Vice President Procurement & SCM van Fokker Technologies, en Laurent Canoen, Chief Commercial Officer van Asco Industries.   J'aime Commenter Partager    
   
   Facebook
   
   
Daniel Brackx, Bob Godts et 6 autres personnes ont publié dans Belgian Wings.
   
Daniel Brackx
16 novembre, 18:17
Asco Industries krijgt contract om de Flaperon Spar te ontwikkelen voor de F-35 Lightning II

Fokker Technologies, een bedrijf van GKN Aerospace, wees een contract toe aan Asco Industries om Flaperon Spars te leveren voor het Lockheed Martin F-35 Lightning II programma.
Asco zal de productie van de spars, alsook de geïntegreerde oppervlaktebehandelingen, uitvoeren op hun bedrijfsterreinen in Zaventem. De Flaperon Spars van de F-35 zijn zeer complexe, bewerkte componenten in titanium, die de kern vormen van de flap aan de achterkant van de vleugel.
De spars zullen aan Fokker in Nederland worden geleverd, die de assemblage in compositiemateriaal uitvoert en de volledige flap aflevert aan Lockheed Martin in Fort Worth, USA.
Het contract werd getekend in aanwezigheid van Toine Verbruggen, Vice President Procurement & SCM van Fokker Technologies, en Laurent Canoen, Chief Commercial Officer van Asco Industries.

   
   

Afficher sur Facebook
   
   
   
.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025