Search This Blog

Wednesday, 24 May 2017

[Event] Sanicole Airshow - Aankondigingen

Forwarded message - From: International Sanicole AirshowOm deze e-mail online in uw browser te bekijken, klik aub op deze link
Twitter Facebook Instagram
DE AIRSHOW HOSPITALITY - VIP PRAKTISCH PROGRAMMA     TICKETS

De afgelopen weken kondigde de International Sanicole Airshow
reeds 40 deelnemers aan voor de 40ste editie van de airshow

Het moge intussen overduidelijk zijn dat deze 40ste verjaardagsshow een heel internationale editie wordt: Deelnemers uit niet minder dan 20 landen zullen te bewonderen zijn tijdens de International Sanicole Airshow 2017, een absoluut record! Enkele landen zullen voor het eerst deelnemen. In de huidige  lijst op de website zal u zo bijvoorbeeld Finland opmerken, maar ook Zweden en Griekenland. In de loop van de komende weken zal de deelnemerslijst verder worden aangevuld met enkele verrassingen.
Hou dus zeker de website www.sanicole.com in de gaten!

frecce tricolori
Brussels Airlines stuurt niet enkel hun iconische Airbus A320 'Magritte' naar de International Sanicole Airshow, onze nieuwe sponsor ondersteunt daarbovenop de airshow met een speciale promotie waarmee buitenlandse bezoekers voordelig naar de airshow kunnen reizen. Met de speciale promocode genieten bezoekers van een voordelig tarief. Brussels Airlines viert dit jaar hun 15de verjaardag. Net als de International Sanicole Airshow geniet Brussels Airlines internationale uitstraling en wij zijn dan ook trots op deze nieuwe samenwerking in 2017!
Magritte brussels airlinesLimburg is een uitmuntende vakantiestreek. Daarom werkt de International Sanicole Airshow samen met Centerparcs om u een arrangement aan te bieden en u zo de geneugten van onze streek te laten ontdekken. Met de promotielink kan u de boeking in Centerparcs met een speciale korting op uw verblijf in het vakantiepark, combineren met uw toegang tot de Airshow. Deze uitstap in de Limburgse natuur is een ideaal weekendje met het ganse gezin of gewoon met vrienden. Mis deze superaanbieding niet en boek vandaag nog!
center parcs

Haast je naar de ticket-pagina van de website www.sanicole.com want de supersonic tickets voor onze airshow worden slechts tot 31 mei 2017 aan het sterk gereduceerde tarief verkocht. Kocht je deze voordelige tickets al? Goed zo, waarschijnlijk wil je ook vrienden en familie op de hoogte brengen dat ze deze week nog een supervoordelig tarief kunnen genieten: Stuur deze mail door , of deel deze info via Facebookacebook.
Media 15days to go promo 550px

 We verwelkomen jullie graag op de feestelijke editie
van onze 40ste International Sanicole Airshow
!

Stuur deze e-mail door naar een kennis

U bent een Sanicole Airshow insider en ontvangt aldus als eerste onze nieuwtjes en promo's in je mailbox!

Insiders krijgen:
• een exclusieve blik achter de schermen van de airshow
• actuele info over de programma's en teams
• de eerste kans op kortingen en deelname aan wedstrijden
Twitter Facebook Instagram