Search This Blog

2016-11-26

[Event] 2016-12-06 : Luchtvaartongevallen - voordracht Luc BLENDEMAN

Forwarded message - From: Daniel Brackx
---------- Forwarded message ----------
From: Airportcommunity EBKT <bestuur@airportcommunityebkt.be>




Airport Community EBKT
View this email in your browser

Voordracht door de heer Luc BLENDEMAN - Chief Investigator - Air Accident Investigation Unit (Belgium)

Een uitnodiging van de Airport Community EBKT vzw in samenwerking met de W.I.V.

Op dinsdagavond 6 december 2016 om 19u in de rotonde in het luchthavengebouw Kortrijk-Wevelgem.

Voor iedereen die begaan is met vliegveiligheid in het algemeen en voor piloten, technici, gebruikers en exploitanten van luchtvaartinstallaties in het bijzonder.

We wensen u een leerrijke en boeiende avond met achteraf even nakeuvelen bij een drankje.

Nog even meegeven:
In accordance with Annex 13 of the Convention on International Civil Aviation, it is not the purpose of the Air Accident Investigation Unit to apportion blame or liability. The sole objective of the investigation and the reports produced is the determination of the causes, and define recommendations in order to prevent future accidents and incidents.

Over Airport Community EBKT

Om het gemeenschapsgevoel op het vliegveld van Kortrijk-Wevelgem te bestendigen en levendig te houden, is Airport Community EBKT vzw boven de doopfond gehouden.
Deze vereniging heeft zich tot doel gesteld om de samenwerking tussen de bedrijven, verenigingen, besturen,…en vooral de “mensen”, op en om de luchthaven te bevorderen en te intensifiëren. Dit lijkt, en is ook, een nobel doel dat geen enkele politieke kleur draagt en zich niet wil binden aan ideologische of commerciële strekkingen. De vereniging is volledig zelfstandig en heeft geen enkele verbintenis met een bedrijf, een club of een bestuur. De “Airport Community EBKT vzw” is dan ook meer dan een feestcomité en zal met tal van evenementen zoals voordrachten, lezingen, info avonden, uitstappen,.. proberen een interessant platform te vormen voor uitwisseling van informatie en weetjes. Logisch dat wij zeker geen feestje, herdenking of receptie uit de weg zullen gaan en ons steentje willen bijdragen waar we kunnen om te helpen mensen bij elkaar te brengen in een aangename collegiale sfeer.

Eén van onze belangrijkste projecten, maar zeker niet het enige, is de organisatie van de herdenking van het honderdjarig bestaan van onze luchthaven!

Ons komitee bestaat intussen uit luchthavengebruikers, vliegclubs, luchthavenfans, captains of industry. Het bestuur van de VZW telt acht leden. Via bestuur@airportcommunityebkt.be kan U ons altijd bereiken ! U kan immers deelnemen aan vergadering(en) en/of agendapunten voorleggen.

Meer info: www.airportcommunityebkt.be