Search This Blog

Tuesday, 21 February 2012

Nieuwe samenkomst ex SDW piloten en vrienden!

Forwarded message ---------- From: Dirk De QuickBeste Vrienden,

Het heeft mij enorm plezier gedaan dat praktisch iedereen zijn deelname bevestigde voor een nieuwe samenkomst in de SODA café/Bistro.  Heb gisteravond dit met mijn zoon besproken en dit is nu vastgelegd op ZONDAG, 15 APRIL om 14:00 uur. Ik had eerder begin mei in mijn hoofd maar de SODA gaat eind april dicht voor ± 14 dagen wegens verbouwing van het Bistro gedeelte.
Ik hoop jullie daar allemaal terug te zien.

Met vriendelijke, nostalgische groeten,

Guy Vanderlinden
Steenweg 307
9810 Eke

NB. Twee adressen weet ik niet aan wie ze toebehoren;


NB; Daar ik mijn e-mail adressen bestand terug heb moeten samen zoeken, (Wegens PC crash) mis ik nog volgende adressen; Kan iemand helpen?

Eddy PUYPE
Pierre REGNIERS
Fons BAUWENS
Jacky BERNON
Jean BONNAFFE
Firmin BUYSSE
Etienne DE GRAEVE
Jacques DE GROOTE
Norbert DE GROOTE
Martin DE JONGHE
Emiele DE MAERSCHALCK
Danny MAENHOUT
George MESTDAGH
Raoul PUTMAN
Henry VAN CRIEKING
Jo VAN DE WOESTYNE
Antoine VAN DEN ABEELE
René VAN MELLE
Arnold VAN SCHORISSE